WhivieBlog

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciƫren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Dank u, Bert!

Dank u!Geplaatst door Mark Dermul za, februari 26, 2011 09:40:12

De Belgische connoisseur, Malt Maniac en all-round toffe peer Bert Bruyneel heeft er net weer een tripje naar Schotland opzitten. Je kon zijn exploten op Facebook volgen en toch slaagde ik er in zijn berichtje van woensdag te missen.

Maar we konden elkaar toch tijdig bereiken, waardoor Bert een nieuwe telg aan de snel groeiende verzameling kon toevoegen. Ik kan amper wachten om hem op te gaan pikken. 'Maar laat Bert eerst rustig thuiskomen, ja...', raadt Dealy Beloved me aan. Redelijk voorstel, hoewel niet makkelijk voor me.

Bert pikte maar liefst twee flessen op van deze Auchentoshan 1999 Wine Cask Matured, die exclusief verkocht wordt via World of Whiskies, een retailer in enkele luchthavens in het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft 'm zelfs al geproefd. Ik ben eens benieuwd wat hij er van vond. Op zijn Facebook-pagina staat alvast dat hij hem beter vond dan gevreesd (u moet weten dat Bert absoluut niet zot is van wijn-finishes).

Er zijn 3600 flessen beschikbaar op een sterkte van 58,2% en ze zit in een prachtige rode doos (ja, ik weet het, een onverbeterbare sucker voor mooie verpakkingen - sue me!).

Bert, van harte bedankt hiervoor.

  • Reacties(0)