WhivieBlog

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciëren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Dank u, Imanuel, Niek & Ilse

Dank u!Geplaatst door Mark Dermul za, februari 05, 2011 10:08:12

Drie vrienden die me altijd overladen met whiskycadeaus, dat zijn Imanuel (mijn whiskygabber uit Nederland) en Niek & Ilse, jarenlang bevriend koppel. Ik mocht onlangs weer wat leuks toevoegen aan mijn whiskyverzameling dankzij deze lieve mensen.

Van Imanuel mocht ik onlangs een McClelland's Lowland (5 jaar oude Auchentoshan) aan mijn verzameling toevoegen, alsook een reeks Distillery Marmalades van MacKays.

De vijf potjes marmalade zijn doorspekt (nou, ja) met respectievelijk Tullibardine, Famous Grouse, Bowmore 12 Year Old, Macallan 10 Year Old en Glenfarclas 10 Year Old. Ontbijten was nog nooit zo leuk!

Daarnaast kreeg ik van Niek & Ilse tijdens onze laatste bezoekje aan whiskyrestaurant De Cluysenaer een prachtige set The Cooley Collection, met daarin 4 minis van 5cl, resp. Greenore 8 Year Old, Kilbeggan, The Tyrconnell en Connemara Peated Single Malt. Heerlijk!

Maar dat was nog niet alles. Ook het boek van (o.a.) Charles Maclean, 'Whisky - meer dan 700 whisky's, whiskyreizen, geschiedenis van distilleerderijen' mocht ik voor mijn verjaardag in ontvangst nemen. Nice! Het stond al even op mijn verlanglijstje.

Ah, wat is het toch leuk zulke toffe vrienden te hebben, die perfect weten waarmee ze je een groot plezier kunnen doen.

  • Reacties(0)