WhivieBlog

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciëren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Whisky on a Sunday – 3e editie

AankondigingenGeplaatst door Mark Dermul za, april 09, 2016 08:51:43

Het wordt zo langzaam een traditie. Voor de 3de maal tekent de "Gentse whiskyscene" present voor "Whisky on a Sunday"! Een klein maar gezellig whiskyfestival in de Gentse binnenstad. Met het Belfort Stadscafé als uitvalsbasis mag je dat nu heel letterlijk nemen!

Op zondag 17 april 2016 trachten de organisatoren opnieuw elke al dan niet fervente whiskyliefhebber een heerlijke namiddag te bezorgen! Maar niet alleen staat er whisky op het programma, ook gin, rum en calvados passeren de revue!

Blended malt, small batch single malt en single cask malt whisky afkomstig van de betere onafhankelijke bottelaars worden u aangeboden door o.a Whisky Import BELUX. Dit jaar kleuren ze graag eens buiten de lijntjes en laten ze u kennis maken met zowel Zwitserse als ook Deense whisky!

Bij 180whiskys.be kan u dan weer terecht voor overheerlijke whisky van Glengoyne & Glenfarclas

The Bonding Dram zorgt voor een eigen(wijze) mix. Een collectie waar u allen duimen en vingers zal van aflikken. Bovendien stelt Jeroen ook zijn nieuwe project (Shop & Tastingroom "Proof") aan jullie allemaal voor!

We verwelkomen een nieuwe standhouder: Bart Alisch zal menig oogjes laten glinsteren met een eigen fantastische privé collectie. Wij zijn alvast zeer blij dat Bart ons dit jaar komt vervoegen.

Copperhead komt met een eigen stand zodat jullie ook kunnen genieten van deze verfrissende gin.

Tot slot heeft ook Whivie.be een tafeltje gereserveerd om u kennis te laten maken met hun gloednieuwe boek ‘Whisky voor Iedereen’. Heeft u een exemplaar besteld? Dan kan u het hier oppikken en meteen laten signeren.

In het Belfort Stadscafé zal er ook voor en na het festival een mogelijkheid zijn om te eten (mits reservering), alle andere dranken zijn daar ook verkrijgbaar tijdens het festival.

U ziet het "Whisky on a Sunday" heeft werkelijk aan alles gedacht!
Wij hopen dat jullie erbij zijn dit jaar.

Deuren 14u00 – Einde 19u00

Tot zondag, tot "Whisky on a Sunday"!

Stadscafé Belfort
Emile Braunplein 40
9000 Gent  • Reacties(0)