WhivieBlog

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciëren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Win Your Gin

AankondigingenGeplaatst door Mark Dermul di, augustus 01, 2017 20:12:04

We hebben zopas onze tweede gin - Interludium - aangekondigd. Vanaf 1 augustus zijn er 50 flessen beschikbaar en we gaan er van uit dat ze - net als de vorige release - snel de deur zullen uit zijn. Je moet er dus snel bij zijn als je hem op de kop wil tikken.

Maar... je kan de gin ook gewoon winnen!

U leest het goed: u kan een unieke fles van onze tweede gin winnen!

Mark's nieuwe hobby - hydro-dipping - leverde een unieke fles op, die we afvulden met onze Interludium II. En jij kan hem winnen. Het enige wat je moet doen is een foto van deze (of de vorige) fles gin posten op onze Facebookpagina. Vergeet niet jezelf te taggen zodat we weten wie de eigenaar van de foto is.

De leukste foto wordt door Mark & Manny gekozen op 1 september. En wie weet wordt jij dan wel de trotse bezitter van deze one of a kind fles Interludium Gin Batch 2.

De winnaar krijgt deze unieke fles thuisgestuurd. Veel succes!

Meer info op mmmalts.com!  • Reacties(0)//blog.whivie.be/#post3745