WhivieBlog

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciëren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Qwhizky : Whivie’s Grote Whisky Quiz 2017

AankondigingenGeplaatst door Mark Dermul zo, februari 12, 2017 09:20:01

So you think you know whisky?

Op vrijdag 24 maart 2017 (van 19u30 tot 22u30) vindt de zesde grote Qwhizky plaats, een ludieke whisky quiz voor alle liefhebbers van de gouden nectar.

Maximaal 10 ploegen van (max) 4 personen, dus snel inschrijven is de boodschap!

FOTO

In 5 ronden van 10 vragen kan je, samen met je ploeggenoten, laten zien wat je van whisky weet (of er alvast heel veel van opsteken) en een mooi prijzenpakket – met dank aan onze WhivieSponsors! – in de wacht slepen.

De onderwerpen:

  • Ronde 1: Whisky voor iedereen
  • Ronde 2: Schotse Strip Tease
  • Ronde 3: Distilleerderijen
  • Ronde 4: 3x6
  • Ronde 5: Wereldse Whisky Weetjes

Tijdens elke ronde krijgt u ook een mystery dram te proeven die je extra punten kan opleveren!


Praktisch:

Datum: vrijdag 24 maart 2017, aanvang om 19u30

Nieuwe locatie: IJsbaan Kristallijn, Warmoezeniersweg 20 te 9000 Gent.

Kostprijs: elke ploeg betaalt 100 EUR en mag uit maximaal 4 personen bestaan (dus 25 EUR per persoon, doch per ploeg inschrijven aub).

Inschrijving: per mail op info@whivie.be (let wel, je ploeg is pas definitief ingeschreven na ontvangst van het inschrijvingsgeld van 100 EUR op rekening 320-0154482-31 van Whivie, met vermelding ‘Qwhizky Naam Ploeg’).

Heb je moeite om een ploeg samen te stellen, maar wil je toch graag deelnemen, stuur ons dan een mailtje, we trachten dan een ploeg voor jou bij elkaar te sprokkelen.

Het prijzenpakket bestaat uiteraard uit heerlijke whisky’s en gerelateerde items. Er is een prijs voorzien voor iedere deelnemer! Maar het gaat er bovenal om een bijzonder gezellige whiskyavond te beleven.

Spread the word en neem deel aan Whivie’s Grote Whisky Quiz 2017!  • Reacties(0)//blog.whivie.be/#post3561