WhivieBlog

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciëren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Mark’s Whisky Ramblings 138: Interludium Gin for MMM

Mark's Whisky RamblingsGeplaatst door Mark Dermul zo, juli 31, 2016 08:46:13

Na twee succesvolle single cask single malt whisky releases – een Craigellachie en Tamdhu – is de jacht op een derde vat geopend. Maar ondertussen zitten we niet stil. Met de zomer voor de deur vonden we het een goed moment om iets helemaal anders te lanceren om het wachten te verzachten. Een heerlijk malternatief: onze eigen artisanale Interludium Gin. De eerste batch – opnieuw gelimiteerd tot 50 flessen – brengt ons terug naar de heimat van gin: Nederland. Hij werd geproduceerd volgens een MMM-goedgekeurd recept door een bevriende stoker in Deventer. De gin werd niet onderworpen aan koelfiltratie, waardoor we de textuur en smaak optimaal konden behouden.


Volgens onze smaak is hij op zijn best op 44%, maar hij is ook overheerlijk in een dorstlessende, zomerse gin & tonic.  • Reacties(0)//blog.whivie.be/#post3365