WhivieBlog

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciëren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Vaderdag : doe hem een goed boek cadeau!

AankondigingenGeplaatst door Mark Dermul ma, mei 23, 2016 07:19:13

Op 12 juni is het feest voor alle (groot)vaders! Waarom hem niet verrassen met een leuk boek over zijn favoriete drank?

‘Whisky voor Iedereen!’ is al aan zijn derde druk toe!
We zetten ons boek daarom graag nog eens in de kijker.

In 297 kleurrijke pagina’s leggen Mark, Ilse en Niek haarfijn uit waar whisky vandaan komt, geven ze met verve een streepje geschiedenis en leggen ze het productieproces uit in een taal die voor iedereen begrijpelijk is. Ze reiken ook een aantal tasting notes en recepten aan. Niet minder dan 6 whiskylegendes worden geïnterviewd, zowel in Schotland als op eigen bodem. Vier reisverhalen van Schotland naar Australië, voorbij Japan en terug brengen u in de verleiding om zelf whiskypelgrim te worden. Het geheel werd opgefleurd met meer dan 300 prachtige kleurenfoto’s en een handige woordenlijst.

Met dit boek is hij gewapend om de wondere wereld van whisky te gaan ontdekken.

Toon je (groot)vader dat je van hem houd en geef hem een goed boek cadeau! We schrijven er graag een persoonlijke boodschap in voor jou.
Bestellingen die ons uiterlijk 07/06 bereiken kunnen nog tijdig geleverd worden.

Verkrijgbaar via onze site voor 39,99 EUR (+verzending).

Slàinte!  • Reacties(0)//blog.whivie.be/#post3308