WhivieBlog

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciëren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

A Taste of Tweed

AankondigingenGeplaatst door Mark Dermul zo, december 13, 2015 10:20:05

Het Belgische maatpakken label Café Costume heeft het genoegen u in samenwerking met de Golf & Country Club Oudenaarde uit te nodigen op het exclusieve “A Taste of Tweed” evenement.


Samen met het prestigieuze Engelse stoffen huis Holland & Sherry en de Belgische whisky importeur The Nectar, stellen ze een exclusieve avond samen met nationale en internationale gastsprekers, waarbij we op zoek gaan naar de eigenzinnigheid en lokale specificaties van zowel tweed stoffen als whisky.


Een boeiend en uniek verhaal, waarbij u een hoogstaande uiteenzetting mag verwachten van professionelen met een mix tussen voelen en proeven.


Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar en inschrijven is noodzakelijk. Voor leden van de Golfclub wordt een bijdrage van 10€ gevraagd. Voor niet-leden is dit 20€.


Praktisch:

Datum: Donderdag 17 December Locatie: Golf & Country Club Oudenaarde

Vanaf 19U bent u welkom Evenement start om 19:30

Reserveren kan via ludo@golfoudenaarde.be.


WWW.CAFECOSTUME.COM  • Reacties(0)//blog.whivie.be/#post3154