WhivieBlog

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciëren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Save Lars Whisky III - The Final Edition

AankondigingenGeplaatst door Mark Dermul di, augustus 25, 2015 07:52:23
De derde en laatste editie van de Save Lars Whisky is gearriveerd!

Na de succesvolle restauratie van de iconische Star Wars filmset in Tunesië vierden twee van de crew - Mark Dermul en Imanuel Dijk - dit gebeuren met een release van een Bruichladdich 1992. Het was een schot in de roos en de start van een liquid trilogy. Niet veel later kon de tweede release de deur uit: een Auchentoshan 1989.Na een zoektocht die meer dan een jaar duurde is er nu de Save Lars Whisky III - the Final Edition. Inderdaad, het is de laatste in de reeks. Mark & Manny kozen voor een geweldige Balmenach 14 Year Old 2001, gebotteld op vatsterkte.

Je kan hem hier bestellen: www.markdermul.be/savelarswhisky. Maar wees er snel bij! Hij werd gisteren pas gelanceerd en nu al zijn er meer dan 80 flessen voorbesteld...

May the Malt be with you!

  • Reacties(0)//blog.whivie.be/#post3049