WhivieBlog

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciëren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Dank u, FACTS-crew!

Dank u!Geplaatst door Mark Dermul za, november 03, 2012 17:21:07

U kon in de vorige blogpost al lezen over mijn avonturen op de FACTS-conventie. Maar er is meer. Immers, om zo’n conventie in goede banen te leiden heb je een goede crew nodig. En mijn crew is goed in meer dan één opzicht.

Ze komen namelijk niet alleen vanuit ons Belgenlandje. Er komen er een paar van heinde en ver (nou ja). Enkele Nederlanders (Stjepko, Casper, Tom, Imanuel) en een Duitser (Heiko) blijven dan altijd in Hotel Dermul overnachten (ah, ja). Dat zorgt altijd voor gezellige taferelen ’s avonds (’s morgens iets minder), met de nodige drams en straffe verhalen van de dag.

De sympathieke crew brengt ook altijd wat lekkers mee. Zo kon ik mijn cabinet uitbreiden met volgende flessen: Auchentoshan Springwood & Auchentoshan Heartwood (daar kan je nooit genoeg van hebben), een BenRiach 12 Year Old 1997 Exclusive Range van de Creative Whisky Company, een Isle of Jura 16 Year Old en een Dalmore 21 Year Old 1990 van The Ultimate. Ja, dat wordt weer smullen!

Daarnaast werd ik op FACTS zelf ‘ingehuldigd’ als lid van de Rebel Legion omwille van mijn bijdragen voor Star Wars Fandom (veel heeft natuurlijk te maken met het geweldige avontuur in Tunesië, waar ik een groepje fans mocht aanvoeren die het Homestead van Luke Skywalker in ere herstelde). Naast een leuke patch en een mooi diploma (en de eer natuurlijk!), stopten ze mij ook een flesje in de handen. Een Jack Daniel’s Old Number 7. Tja, het was met een vette knipoog, zo’n slecht karakter hebben die gasten nou ook weer niet.

Allemaal heel hartelijk bedankt, vrienden!

  • Reacties(3)//blog.whivie.be/#post1588