WhivieBlog

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciëren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Dank u, Cas!

Dank u!Geplaatst door Mark Dermul ma, september 05, 2011 07:29:59

Tijdens een rondje whisky’s ruilen (samples, bedoel ik dan, natuurlijk) viel er af en toe een extraatje te rapen. Dat is de spirit van whiskyliefhebbers, natuurlijk. Je spreekt af 12 whisky’s te ruilen, maar dan plots blijken er 14 in je doosje te zitten. Navraag leert dan dat de tegenpartij besloot er een twee extra whisky’s in te stoppen. En dat zijn soms leuke flesjes.

Zo viel een week geleden een doosje in de bus met bovenstaande extra’s: de GlenDronach 13 Year Old 1996/2009 Cask in a Van (first edition) en een heuse BenRiach 32 Year Old 1978/2011 voor Asta Morris. Dat wordt weer smullen! Sinterklaas van dienst was Marc Castermans, die ook een leuke blog runt.

Dank u, Cas!

  • Reacties(0)//blog.whivie.be/#post1063